En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yerı sıra otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın Kapısı Kolu aşağı esaslı itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Dizi bünyesında kullanılır. Muhatara çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat az çok fonksiyonel ve selim olmalıdır.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının semtı rabıta otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına demetlı olarak birkaç farklı saye seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin normal onay olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa değmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Binanın dâhilinden adiya yakın inen betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok sık muhaliflaşılan yangın merdivenleridir.

Yangına dayanıklı yangın kapıları ile ilgili firmalar, yangın dayanım özellikli kapılarını TSE icazetından kalmak sinein test konstrüksiyonlacak kapılarını TSE ' nin sınav laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın kapıları gibi yapı eminği niyetının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın Yangın Kapısı kapısı, kızdırmae dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna tuzakınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının özge bölgelere yayılmasını mâni olmak karınin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Yani, gerçek fark şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını çelmek bâtınin mutasavverken, müstacel çıkış kapısı yalnızca hızlı ve güvenli tahliye derunin kullanılan bir bapdır.

Baplarımızda aksesuar olarak standart panik bar, esrar sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine gereğince kilitli dizi, ve istenen nitelik uygulanmaktadır.

Report this wiki page