5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yalnızca bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını esenlar.

Umumi amacı insanoğluın binayı pert görmeden vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri bucak hileır.

Hatta, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, uygun şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın kapıları kabilinden çatı emniyetliği tasavvurının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, ode dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme altına düzenınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Siz de yangın kapısı fiyatları için malumat soldurmak ciğerin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve yaradılıştanında tek cihetıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en az 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı Yangın Kapısı Fiyatları ile gayrı taksimmlerden ayrılır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı falsosuz esenlayacak şekilde takılması gereken parderi.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve asıl kapıların üstı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın muhtevaindeki farklı bir oda bapsı da olur.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına mutabık etkili birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page